CHAMPIONDOOR DUKPORTER

Dukportene fra Championdoor er spesielt tilpasset for bruk innen industri, flyhangarer, verft og havneterminaler. Disse dukportene er doble, kan foldes sammen og den stive rammekonstruksjonen gjør at de passer bra på steder der det kreves ekstremt store utvendige dører. Det kan også leveres med to ekstra isolerende lag mot varme og støy.

VND Dukport er utviklet og designet i Norge for norske forhold.
VND Dukport leveres i alle bredder og høyder og er designet for maksimal levetid med minimale driftskostnader.

Dukportene er oppbygget av solide stålrammer og PVC/Polyester duker.
Dukene er utskiftbare seksjonsvis, og kan enkelt trekkes ut av koblingskinner for utskiftning eller reperasjon. Selv med en demontert seksjon er porten tett.

Porten er en motordrevet heiseport med separat løfting i horisontalrammene og har selvbærende opphengsbjelke.


Porten har brutt kuldebro i hele portflaten som bidrar til god isolasjonsevne. Koblingskinner for duker er tette, dermed hindres fukt og korrosjon å trenge inn til horrisontalrammer. Støydempningen i portene er betydelig, spesiellt på det øvre frekvensområdet.

Vinduer kan leveres i portene. Det er lagt stor vekt på korrosjonsforebyggende tiltak som galvaniske skiller, materialkvaliteter og materialvalg. Offshoreporter leveres alltid med syrefaste festemidler, standardporter leveres med varmforzinket / syrefast.

Styring er normalt relè/kontaktorbasert og på store porter er tvangskjøring standard.

Automatisk betjening leveres og tilpasses etter kundespesifikasjon. Drivmotor kan leveres som elektro, elektro Ex, luft eller hydraulisk.